Op de werkvloer

Wat verandert als mijn organisatie samenwerkt met For the People?

Wat verandert als mijn organisatie samenwerkt met For the People?

U heeft te horen gekregen dat uw organisatie gaat samenwerken met ons, For the People. Dat klinkt misschien spannend, maar is het gelukkig niet. U blijft namelijk nog steeds gewoon werken bij uw huidige werkgever. For the People zal alleen het juridische en administratieve gedeelte overnemen. Wat houdt dat voor u in? Wat verandert als uw organisatie samenwerkt met For the People? Wij leggen het kort voor u uit!

Op de werkvloer verandert niks

Wees gerust, op de werkvloer zal niks veranderen voor u. U blijft gewoon uw werk doen, daar gaan wij als For the People niks aan veranderen. Uw leidinggevende blijft uw leidinggevende. Wat wij wel doen, is uw huidige leidinggevende ontzorgen op het gebied van administratie en personeelszaken. For the People zal er uitstekend voor zorgen dat u netjes op tijd uw salaris krijgt, uw CAO goed opgevolgd wordt, de wet netjes wordt opgevolgd, uw uren goed verwerkt worden en veel meer! Oftewel, For the People zorgt dat de administratie tot in de puntjes geregeld is!

Om dit te regelen, zullen wij het juridische werkgeverschap op ons nemen. Hiermee ontzorgen we uw werkgever in het ondernemerschap. Hiervoor stellen we samen een opvolgend arbeidscontract op. We nemen al uw dienstjaren mee naar uw nieuwe contract. Nog beter, ook al uw arbeidsvoorwaarden en arbeidshistorie nemen wij exact over. Had u voorheen een vast contract, dan heeft u dat nu nog steeds. Had u al een contract voor bepaalde tijd? Ook deze blijft u gewoon houden.

HR-afdeling op afroep?

HR-afdeling op afroep?

Omdat u nu in dienst bent van For the People, betekent dit dat er nu een HR-afdeling voor u paraat staat. Wij noemen het ook wel de ‘HR-afdeling op afroep’. Dat betekent dat er een professionele HR-Fieldmanager is die altijd voor u en uw collega’s klaarstaat. De HR-Fieldmanager kan al uw vragen op het gebied van personeelszaken beantwoorden. Bovendien is dit uw vaste aanspreekpunt waarmee u al uw vragen en/of zorgen kan bespreken.

Bij onze HR-afdeling ligt de nadruk op werkgeluk. Wij vinden het belangrijk dat u goed in uw vel zit en met veel plezier naar uw werk gaat. De HR-Fieldmanager staat voor u klaar om u daarmee te helpen. We stoppen veel energie in u als medewerker. Denk hierbij aan een goede begeleiding tijdens een ziekte of de ontwikkeling van talenten. Kortom, wij zijn er voor de mensen: For the People!

For the People verbetert uw situatie

Zodra uw huidige werkgever aangeeft samen te willen werken met For the People, ontvangt u een nieuw arbeidscontract bij een nieuwe werkgever. Een goede werkgever, die uw huidige leidinggevende helpt, ondersteunt en ontzorgt. Wij zijn specialist in het verzorgen van de administratie én wij beschikken over een grote, gespecialiseerde HR-afdeling. Samen met u en uw leidinggevende zorgen we voor goed werkgeverschap.

Heeft u meer vragen over For the People?

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen of hier voor alle voordelen van For the People.

Welke voordelen biedt For the People mij?

Wat houdt HR in?

Wie wij zijn