Ondernemersvragen

Nieuwe vraagstukken, waar u nog nooit eerder over heeft nagedacht

Nieuwe vraagstukken, waar u nog nooit eerder over heeft nagedacht

Door de huidige coronacrisis duiken er veel nieuwe vraagstukken op voor ondernemers. Want het is een tijd van veel onbekende vragen en nog minder antwoorden.

"Hoe houden mijn medewerkers een veilige werkafstand?"

Als For the People staan wij middenin de ondernemerswereld. Want we zijn immers zelf ook ondernemer.  Onze HR Fieldmanagers Emily en Merel zien dan ook verschillende soorten vraagstukken die opduiken. Bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid.

“Hoe houden mijn medewerkers een veilige werkafstand?”. Dat is een vraag die Emily regelmatig hoort. “Wij staan naast de ondernemer. Daarom denken wij ook mee vanuit hun perspectief op het gebied van veiligheid en algemene bedrijfsvoering. Ik geef bijvoorbeeld tips aan kappers, retailers en horecazaken. Ik vertel hoe ze onder andere het personeel optimaal kunnen inzetten. Iedere ondernemer heeft namelijk een unieke situatie. Dat heeft als gevolg dat onze expertise breed is. We hebben een breed scala aan kennis. Bovendien ontdekken wij telkens weer nieuwe manieren om beter om te gaan met de coronacrisis. Zo helpen de ondernemers ons om meer kennis te krijgen. Deze kennis geven wij dan ook weer terug aan andere ondernemers. We houden elkaar samen op de been.”

Financiële vraagstukken

Financiële vraagstukken

Merel vertelt over financiële vraagstukken die ze hoort op dit moment. “De getroffen sectoren hebben minder omzet en zetten hierdoor minder medewerkers in. Maar wat betekent dit voor de salarissen van medewerkers en de doorbetalingen? We denken op persoonlijk vlak mee met iedere ondernemer. Samen zoeken we naar de beste oplossing.”

For the People helpt met corona-vraagstukken

Dagelijks komen er allerlei soorten corona-vraagstukken binnen. Bij het MKB Ondernemersloket zijn wij dan ook iedere dag bezig met het oplossen van de puzzel om het beste door deze bijzondere periode te komen. Onze HR Fieldmanagers denken met u mee in tijden van nood. Iedere ondernemer kan gratis en vrijblijvend terecht bij ons tijdelijke MKB Ondernemersloket. Hier krijgt u hulp met alle corona-gerelateerde vragen omtrent personeel en bedrijfsvoering. Plan gratis en vrijblijvend een afspraak om te kijken hoe wij u kunnen helpen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het MKB Ondernemersloket van For the People? Neem dan een kijkje op onze pagina over het MKB Ondernemersloket.