Werkgeverschap

Goed werkgeverschap gaat verder dan alleen HR

Wij helpen u om de zaken netjes op orde te hebben.

Goed werkgeverschap gaat verder dan alleen HR

Human Resources Management (HRM) is natuurlijk heel belangrijk voor goed werkgeverschap. Maar zoals u wellicht ook wel weet, komt er veel meer bij kijken. Hoe kan For the People u hierbij helpen? Lees snel verder!

Juridisch werkgeverschap

Bij goed ondernemen gaat het niet alleen om een soepel management van HR. Wij kunnen het juridische werkgeverschap overnemen. Dit houdt in dat wij alle zorgen rondom het werkgeverschap overnemen. Wij regelen alle ingewikkelde zaken rondom bijvoorbeeld ziekte en arbeidsongeschiktheid. Hierbij dragen wij de risico’s voor uw onderneming. Dan heeft u, als feitelijke werkgever, geen verzuimverzekering meer nodig. Bovendien hoeft u dan niet meer de Arbodienst in te schakelen. Dat is nog eens een grote besparing!

Al met al brengt For the People het verzuimpercentage naar minder dan 2%. Dat is zorgeloos ondernemen voor u!

For the People brengt het verzuimpercentage naar minder dan 2%

De zaken netjes op orde

De zaken netjes op orde

‘Goed werkgeverschap’ betekent ook de zaken netjes op orde hebben. Het is altijd weer een gedoe met de boekhouder. Bijvoorbeeld als die vergeet om een cao-verhoging door te voeren. Het is ook een uitdaging om een verandering in een contract of cao vlekkeloos te regelen. En wat als er een verandering in het pensioen komt? Het is de uitdaging om al deze ballen hoog te houden.

Herkenbaar? For the People neemt deze onrust van de ondernemer over. Wij zorgen ervoor dat de wijzigingen in het cao’s en het pensioen goed in de gaten worden gehouden. Op die manier kunt u zich focussen op het runnen van de dagelijkse praktijk.

HR als extraatje

For the People neemt dus het juridisch werkgeverschap van u over. Daardoor nemen wij alle onrust rondom ziekte en de ongeschiktheid van arbeid voor u weg. Bovendien helpen we u om de zaken netjes op orde te hebben. Zij er wijzigingen in de cao? Wij zijn op de hoogte! For the People zorgt dat het goed wordt doorgevoerd voor uw personeel.

Als extraatje zorgt For the People ook nog eens voor een heel HR-pakket erbij! Onze HR Fieldmanagers zijn niet alleen bezig met ontwikkeling van medewerkers. Zij ondersteunen ook bij de planning, werving, (sollicitatie-) gesprekken of het functie- en loongebouw inrichten.

Het totaalplaatje

En dat allemaal voor een overzichtelijk en kostenbesparend tarief per medewerker. Wij verzorgen de contract- en salarisadministratie en de HR-ondersteuning bij ziekte. Bovendien ondersteunen wij bij ontwikkeling van medewerkers, waardoor het verloop wordt teruggedrongen. Ook kunnen we ondersteunen bij de werving van nieuw personeel. Onze HR Fieldmanagers helpen u bij de werving en selectie. Daarnaast bieden bij ook begeleiding bij verzuim en leveren wij juridische ondersteuning waar nodig.

Oftewel, een perfecte combinatie tussen juridisch, sociaal en administratief werkgeverschap!

U bespaart op de salarisadministratie en de boekhouder. Ook de Arbodienst en verzuimverzekering hoeft u zich niet meer over te ontfermen. En het pensioen en de HR-medewerker, dat regelen wij ook voor u!

Neem een kijkje bij onze diensten en ontdek hoe wij ondernemen voor u lichter maken!

For the People helpt je graag

Liever even persoonlijk contact? Vul het onderstaande contactformulier in en u hoort snel van ons!

[zohocrm-web-form name=nZEiw]