Voorstellen

Even voorstellen: Merel

Wie zijn onze HR-fieldmanagers?

Even voorstellen: Merel

Merel is al meer dan 9 jaar werkzaam als HR-Fieldmanager bij For the People. Ze haalt energie uit het helpen van ondernemers en het oplossen van problemen. “Het leukste aan mijn werk is de variatie. Ieder dag is anders, omdat iedere ondernemer en medewerker anders is.” Merel voelt dat ze daadwerkelijk naast de ondernemer staat. “Ik ga persoonlijk naar de klant toe wanneer er problemen zijn op de werkvloer, en voer persoonlijk het gesprek met iedereen die betrokken is. Zo krijg ik een goed beeld van de situatie en kan ik meedenken aan oplossingen. Het is belangrijk om oprechte interesse te tonen, alleen dan kun je daadwerkelijk meedenken aan een oplossing die past bij de specifieke ondernemer.”

Door het vuur

Merel is altijd betrokken bij de klant, soms zelfs iets te erg… “Mijn vrienden en familie zouden mij omschrijven als oprecht en behulpzaam. Dus mijn werk doe ik ook met het doel om problemen op de werkvloer op te willen lossen, zodat iedereen blij naar huis kan gaan. Het nadeel van mijn karakter in relatie tot mijn werk is dat wanneer er zich lastige situaties voordoen ik er oprecht mee zit wanneer een medewerker of ondernemer niet blij is met hoe het gaat. Ik voel het als mijn verantwoordelijkheid om dit daadwerkelijk op te lossen. Zakelijk en privé ben ik dezelfde, behulpzame, persoon.”

Doelgericht

Voor zowel grotere als kleinere problemen probeert Merel met doelmatige oplossingen te komen. Dit zorgt voor meer efficiëntie op de werkvloer en een goed gevoel bij zowel opdrachtgever als werknemer. “De diversiteit in mijn werk is echt groot, het ene moment zet ik een nieuw rouleersysteem op qua werkroosters, het andere moment los ik arbeidsconflicten op tussen opdrachtgever en werknemer. Met als doel dat beide partijen daarna weer met een fijn gevoel samen op de werkvloer staan.”

Onze HR Fieldmanagers staan iedere dag klaar voor u en uw werknemers. Zo kunt u als ondernemer met een gerust hart de zaak runnen, wetende dat uw personeel in goede handen is. Benieuwd naar onze andere HR Fieldmanagers? Maak kennis met Susanne en Emily! Of neem een kijkje op de ‘Over ons‘-pagina.

Bent u benieuwd wat we kunnen betekenen voor u?

Bent u benieuwd wat we kunnen betekenen voor u?

Neem een kijkje bij onze diensten, of neem direct contact met ons op.
Bekijk onze diensten