CAO tabaksdetailhandel

Tabaksdetail-handel nieuwe cao

Dit verandert er voor jouw medewerkers

Tabaksdetail-handel nieuwe cao

Vanaf 1 juli aanstaande sluit de tabaksdetailhandel zich aan bij de cao Retail Non-Food. Dit betekent dat er per deze datum eenduidige afspraken gelden binnen de branche. Afspraken worden vastgelegd in bijvoorbeeld een overeenkomst, onder andere over eventuele verworven rechten die medewerkers kunnen hebben. Zodat geen enkele medewerker er vanaf 1 juli in arbeidsvoorwaarden op achteruit gaat.

 

 

Wat betekent dit voor jou en je medewerkers?

Wat betekent dit voor jou en je medewerkers?

Voor jouw onderneming betekent dit dat je voor 1 juli nog een aantal zaken moet vastleggen en regelen. Zo hebben alle medewerkers in dezelfde functie vanaf 1 juli hetzelfde uurloon en dit uurloon mag niet afwijken van de loontabel in de cao. Maar ook vakantiedagen en het vakantiegeld moet voor iedereen hetzelfde geregeld zijn. Het is daarnaast belangrijk om wijzigingen van de cao in de toekomst ook in de gaten te houden en correct toe te passen.

“For the People brengt mij heel veel rust. Alle wet- en regelgeving kan ik als kleine ondernemer niet bijhouden en dat wordt volledig uit mijn handen genomen.”

Monique Monique - Ondernemer, Kokodama

Heb je hulp nodig?

De aanpassingen die moeten gebeuren in de arbeidsvoorwaarden van jouw personeel, zijn tijdrovend. Vooral naast het drukke ondernemerschap. For the People neemt deze last graag van je over. Wij zorgen voor een correcte toepassing van de cao op de arbeidsvoorwaarden en het loon van je medewerkers. Daarnaast denkt je persoonlijke HR Fieldmanager graag met jou en je medewerkers mee met zaken zoals scholing, toeslagen, ziekte en alles wat met jouw mensen te maken heeft. Zo heb je tijd om te doen waar je goed in bent: ondernemen.

Wil je meer tijd om écht te ondernemen?

Wil je meer tijd om écht te ondernemen?

Laat For the People jouw administratieve last overnemen! Wij zorgen dat de contracten en salarissen in orde zijn volgens de cao en wet- en regelgeving, vóór 1 juli. Zo maken wij werken lichter.

 

Neem vrijblijvend contact op met Charlotte Scholte, Manager For the People, of vul het formulier in zodat wij contact met jou op kunnen nemen.

 

  • 06 – 51 37 92 07
  • charlotte.scholte@forthepeople.nl

Contact

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.