Van Payroll Talent naar

For the People

Dit betekent onze nieuwe naam voor u!

For the People

De naam Payroll Talent komt per 1 juli 2020 te vervallen en onze organisatie krijgt een nieuwe naam: For the People! Er is géén sprake van een overname, we blijven gewoon dezelfde organisatie, maar met een andere naam en een nieuw jasje. Waarom we wel veranderen en wat dat voor u betekent? We leggen het u graag uit op deze pagina.

We zijn veel meer dan een payroller

Met onze oude naam lijkt het alsof we alleen een payroll-organisatie zijn, maar zoals u weet doen we veel meer dan dat! Wij onderscheiden ons door het bieden van professionele HR-begeleiding, naast het netjes uitbetalen van het salaris en het correcte juridische werkgeverschap. Want wij doen het voor de mensen. For the People dus. Kijk verder op deze pagina wat de naamswijziging voor u betekent.

Contactgegevens blijven gelijk

Contactgegevens blijven gelijk

Al onze contactgegevens blijven zoals ze nu zijn, behalve ons e-mailadres. Waar eerst @payroll-talent.nl stond zal @forthepeople.nl komen staan. Het algemene e-mailadres verandert naar info@forthepeople.nl. Al onze locaties en telefoonnummers blijven hetzelfde.

Nieuwe naam op uw facturen, salarisstroken en andere documenten

Vanaf juli vindt u onze nieuwe naam op alle documenten en communicatie die u van ons ontvangt. Als u bij ons in dienst bent, vindt u vanaf juli ‘For the People’ ook op uw loonstrook. De nieuwe naam ziet u ook terug op uw bankafschriften. Verder blijft voor u alles hetzelfde.

Onze naamsverandering heeft verder geen gevolgen voor bestaande contracten of overeenkomsten die u met ons heeft. U hoeft dus niets te doen.

Een naam die past bij wat we doen

Een naam die past bij wat we doen

Wij zijn uw HR-afdeling op afroep. Er staat altijd één van onze HR professionals voor u klaar, waar u op iedere moment een beroep op kunt doen. Onze mobiele HR-afdeling verlicht u  onder andere op het gebied van coaching en begeleiding van uw medewerkers. Maar ook u, als ondernemer, kunt zelf gebruikmaken van de raad van onze coaches. Daarnaast bieden wij ook juridische ondersteuning, voor als er ongewenst geschillen ontstaan en kunnen wij deskundig advies geven over het arbeidsrecht.

Wij zijn er voor de mensen

For the People ziet het belang van de medewerker. Want gelukkige medewerkers, zorgen voor gelukkige klanten en dat willen we allemaal. Door te begeleiden in de ontwikkeling van medewerkers, een vertrouwenspersoon te zijn, online ontwikkelingstesten beschikbaar te stellen en een luisterend oor te zijn, vergroten wij het werkgeluk voor werkend Nederland.

Bij For the People geloven wij dat blije medewerkers direct bijdragen aan een beter bedrijfsresultaat. Want als mensen gelukkig zijn op hun werk, dan nemen ze dat iedere dag opnieuw mee naar de werkvloer.

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Stuur ons gerust een mail.

info@forthepeople.nl

Neem eens een kijkje!

Bent u nieuwsgierig geworden? Dat snappen wij maar al te goed! Neem eens een kijkje op onze website en maak kennis met For the People. Lees bijvoorbeeld onze interessante blogs of succesverhalen. En bent u al bekend met ons MKB Ondernemersloket? Daarin helpen we ondernemers, net als u, met hun personeelsvraagstukken rondom de coronacrisis. Ook hebben we druk gebouwd aan ons kenniscentrum. Hier vindt u antwoord op veel vragen die u kunt hebben.

U bent van harte welkom! Dus voelt u zich vooral vrij om eens rustig verder te klikken op onze website!

HR, wat is dat?
Ondernemen

HR, wat is dat?

Werkgeluk: don’t worry, be happy
Op de werkvloer

Werkgeluk: don’t worry, be happy