Salarisadministratie

Salaris­administratie bij For the People

Zóveel meer dan alleen loonuitbetaling.

Salaris­administratie bij For the People

U bent op zoek naar een salarisadministrateur. Logisch! Als ondernemer wilt u bezig zijn met ondernemen. Er komt veel kijken bij de administratie, zo moet alles voor het einde van het jaar in orde zijn. Deze administratieve last uitbesteden aan een professional is daarom een goed idee. Zo kunt u met een gerust hart doen waar u goed in bent!

Uw salarisadministratie goed geregeld 

Het kan goed zijn dat uw salarisadministratie op dit moment door een boekhouder of een andere externe salarisverwerker wordt gedaan. Hierbij moet u zelf administratief zorg dragen voor nieuwe medewerkers, een contract dat getekend moet worden, een zieke medewerker en de vakantie-uren. Dat kan efficiënter! For the People neemt de salarisuitbetaling én zorg voor al deze zaken uit handen. Zo kunt u ondernemen, terwijl uw administratie tot in de puntjes wordt verzorgd.

Maak uw onderneming lichter

Heeft u vragen over uw onderneming? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Cao-wijziging: wij regelen het voor u 

Is er een wijziging in de cao waar u onder valt? De boekhouder kan dit nog wel eens vergeten. Na zo’n wijziging moet er vaak iets worden aangepast in bijvoorbeeld de contracten. For the People zit bovenop alle wijzigingen. Wij zorgen voor een 100% kloppende cao-toepassing en dus een correcte verloning. Zo staan u én uw personeel niet voor verrassingen!

Bespaar op uw verzuimverzekering 

Bespaar op uw verzuimverzekering 

Naast dat we uw personeel uitbetalen en zorg dragen voor sociale lasten, pensioenpremies en loonbelasting, nemen we ook het juridisch werkgeverschap over. Dit betekent dat we de verantwoordelijkheid voor ingewikkelde zaken rondom ziekte en arbeidsgeschiktheid op ons nemen. Daarmee kunt u zelfs besparen op uw verzuimverzekering! Wij dragen de risico’s voor uw onderneming, zodat u zorgeloos uw werk kunt doen.

Tevreden medewerkers met onze HR-services 

Bij For the People geloven wij dat tevreden personeel een win-win situatie creëert. Met onze HR-afdeling stimuleren wij, samen met u, uw medewerkers om alles uit zichzelf te halen. Dit doen onze HR-Fieldmanagers door persoonlijk het gesprek aan te gaan en problemen en wensen te achterhalen. Daarnaast bieden we advies en begeleiding bij functioneringsgesprekken.

Meer informatie en prijsopgave 

Wilt u meer weten over wat de dienstverlening van For the People voor uw onderneming kan betekenen? Laat ons dit vrijblijvend weten door het onderstaande formulier in te vullen. Onze medewerkers nemen dan spoedig contact met u op!

Bent u benieuwd wat wij nog meer kunnen betekenen om uw werk lichter te maken? Bekijk onze diensten.

Neem contact op!

Contact

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.