HR dienstverlening maakt ondernemen lichter

Een goede sfeer werkt beter. Daarom neemt For the People ondernemers veel werk uit handen en zorgen we ervoor dat medewerkers het bij u goed naar hun zin hebben.

HR dienstverlening maakt ondernemen lichter

Dit regelen we voor u

Professionele HR-diensten

Wij bieden professionele HR-diensten voor de ondernemer die niet over een eigen afdeling personeelszaken beschikt. Vaak komt het erop neer dat u dan maar alles zelf regelt, naast een drukke zaak én het managen van de medewerkers. Bijna onmogelijk in deze tijd met wet & regelgeving die razendsnel verandert. Terwijl de gevolgen van bijvoorbeeld het uitvallen van personeel heel ingrijpend kunnen zijn en zelfs de continuïteit in gevaar kunnen brengen. Met onze diensten voorkomen we dat het zover komt. En mocht er toch iets gebeuren, dan lossen we het voor alle partijen netjes op. Zodat u kunt blijven focussen op uw ondernemerschap!

Button

Uw personeelszaken onder één dak

Met For the People kiest u voor het beste van twee werelden. Met onze diensten kunt u zich volledig toeleggen op uw zaak en zorgen wij dat er goed voor uw medewerkers gezorgd wordt. Daarnaast heeft u alle onderdelen van uw personeelsadministratie onder één dak, in plaats van bij verschillende partijen zoals de boekhouder, ziekteverzuimverzekering en Arbodienst. Geen verschillende afdrachten voor pensioenen, sociale lasten en andere zaken maar één duidelijke factuur met alle personeelskosten.

Button

Dit is wat we doen

Wij hebben veel ervaring in uw branche en weten hoe zwaar het combineren van vakwerk, ondernemerschap en het soepel laten draaien van een team kan zijn. Wij denken daarom graag mee over kansen en mogelijkheden. Onze HR Fieldmanager is regelmatig bij u in de zaak en staat in nauw contact met uw medewekers. Zo bouwen wij een goede relatie op met u en uw mensen op de werkvloer. Dit zorgt voor meer stabiliteit in het team.

Met onze juridische kennis bent u ervan verzekerd dat alles volgens de juiste wet- en regelgeving verloopt. Daarbij nemen wij het volledige traject bij (langdurige) ziekte uit handen. Omdat wij de salarisadministratie ook van u overnemen, kunt u zich aan het einde van de maand op andere zaken concentreren. Kortom, met For the People heeft u altijd uw professionele afdeling personeelszaken dichtbij.

For the People is ervan overtuigd dat werknemers een bedrijf tot een succes maken. Een werkgever kan niet zonder goed personeel, maar tegenwoordig is het best ingewikkeld om het voor iedereen goed te regelen. Het is een vak op zich worden. Ons vak. Wij zijn een professionele werkgever met een mobiele afdeling personeelszaken die bij jullie over de vloer komt.

Wij kijken hoe werknemers kunnen groeien in hun vak en nemen de werkgever alle administratieve en juridische zaken uit handen. Het salaris wordt altijd op tijd betaald, de CAO altijd op de juiste manier toegepast en ook andere zaken regelen we tot in de puntjes. Onze Fieldmanager is je vaste contactpersoon en komt een aantal keer per jaar bij jullie over de vloer. Je kunt ons ook 7 dagen per week bellen.