Persbericht

Payroll Talent wordt For the People

Payroll Talent wordt For the People

Download persbericht

Payroll Talent krijgt nieuwe naam en huisstijl

Vanaf vandaag zal het bedrijf verder door het leven gaan als For the People

Met ingang van 1 juli zal Payroll Talent door het leven gaan als For the People. De oude naam deed het vermoeden dat zij zich enkel met payrolling bezighouden. Door de organisatie te hernoemen komt het accent te liggen op de menselijke kant van een onderneming en de bijbehorende Human Resources (HR).

For the People doet het voor de mensen

Wat ruim tien jaar geleden begon als een bedrijf met de focus op payrolling, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een grootschalige HR-organisatie. Bij een payroll-organisatie ligt de nadruk vooral op het ontzorgen van de ondernemer op administratief gebied. Denk hierbij aan de personeelsadministratie, een tijdige salarisadministratie en het overnemen van het juridisch werkgeverschap. Bij een HR-organisatie, zoals For the People, is het dienstenaanbod veel groter. Zij ontzorgen de ondernemer in veel meer dan alleen de tijdrovende handelingen in de salaris- en personeelsadministratie, zoals jaaropgaven, contractbeheer en het bewaken van juridische en cao-wijzigingen. For the People heeft nu een veel uitgebreider pakket.

For the People zet zich in de markt als een HR-afdeling op afroep. Er staan altijd HR-professionals klaar, waar iedere ondernemer een beroep op kan doen. De mobiele HR-afdeling van For the People verlicht iedere ondernemer onder andere op het gebied van coaching en begeleiding van zijn of haar medewerkers. Maar ook de ondernemer zelf kan gebruik maken van de coaches van For the People. Daarnaast biedt For the People ook juridische ondersteuning, voor als er ongewenst geschillen ontstaan. Ook bij het arbeidsrecht kan For the People gepast en deskundig advies geven.

Misschien nóg belangrijker, For the People erkent het belang van de medewerker. Want gelukkige medewerkers, zorgen voor gelukkige klanten en dát willen we allemaal. Door te begeleiden in de ontwikkeling van medewerkers, een vertrouwenspersoon te zijn, online ontwikkelingstesten beschikbaar te stellen en een luisterend oor te zijn, wil For the People het werkgeluk voor werkend Nederland vergroten.

Nieuwe naam sluit beter aan bij aangeboden diensten

Nieuwe naam sluit beter aan bij aangeboden diensten

Het nieuwe logo heeft de vorm van een ballon. Dit is een visualisatie van de dienst: zij maken werken lichter. Enerzijds voor de ondernemer. For the People is sparringpartner, administratiekantoor, adviseur, een verlengstuk van de HR-afdeling, probleemoplosser en vriend van de familie. En anderzijds voor de medewerker. Door altijd klaar te staan als vertrouwd aanspreekpunt en te stimuleren om zoveel mogelijk plezier uit het werk te halen.

Mediacampagnes

De nieuwe naam met bijbehorende huisstijl zal komende tijd op verschillende plekken in de media verschijnen. Door samen te werken met grote, nationale vakbladen en online campagnes zal For the People een bekende naam bij de Nederlandse ondernemers worden!

Voor de redactie

Bij For the People draait het om de mensen op de werkvloer. Want als professionele HR- organisatie is For the People de mobiele afdeling personeelszaken voor ondernemers. Ondernemen is een vak op zich, net als goed werkgeverschap. Een ondernemer is per slot van rekening niet de zaak begonnen om chef personeelszaken of jurist te zijn. De diensten van For the People creëren rust en duidelijkheid op de werkvloer. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is. Zo zijn de praktische zaken goed geregeld en staat een goede werksfeer voorop. Dat maakt werken leuker en lichter!

Tijdens de coronacrisis heeft For the People het MKB Ondernemersloket gelanceerd. De situatie rondom de huidige crisis zorgt namelijk voor veel verandering, zeker voor een ondernemer. Ook For the People is ondernemend en heeft hart voor de zaak van haar klanten. Het is namelijk hun vak om de sociale, juridische en administratieve kant van de klanten te kennen. Daarom stellen zij nu de kennis van hun HR-afdeling, de Relatiemanagers en HR Fieldmanagers kosteloos beschikbaar voor één of meerdere adviesgesprek(ken) omtrent personeel en ondernemen.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar de website van For the People (www.forthepeople.nl) of bel naar 010 – 789 10 98.

Voor aanvullend persmateriaal, neem contact op met Emiel Heinsbroek via info@forthepeople.nl of telefonisch 06 – 193 737 54.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg For the People op LinkedIn, Facebook en Instagram.