Voorstellen

Even voorstellen: Valerie

Wie zijn onze HR-Fieldmanagers?

Even voorstellen: Valerie

Wie is onze HR Fieldmanger Valerie? Ze stelt zich graag voor!

Als HR-Fieldmanager bij For the People is Valerie dagelijks bezig met het regelen van personeelszaken voor haar klanten. Dit kan van alles zijn. “Vragen over uren, contracten, verlof en eventuele zorgen op de werkvloer, er zit enorm veel variatie in mijn werk. Ik ben er om problemen op te lossen voor klanten. Als direct aanspreekpunt voor de klant bouw ik een persoonlijke band op met de ondernemers en de medewerkers.”

Meedenken op een persoonlijke manier

Doordat iedere onderneming anders is, denkt Valerie altijd mee met de ondernemer. “Mijn achtergrond zit in Bedrijfskunde en HR. Ik vind het dan ook leuk om mee te denken met het beleid en de algemene bedrijfsvoering. Ik denk altijd verder dan wat van me wordt gevraagd en zoek persoonlijke tips voor de ondernemer.” Ook iedere medewerker is anders. Dit vraagt om flexibiliteit en sectorkennis. Hierdoor kunnen onze HR-Fieldmanagers snel schakelen en zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van personeelszaken,   zoals nieuwe cao’s. Door onze persoonlijke aanpak, worden we als het ware onderdeel van het bedrijf en staan we letterlijk naast onze klanten. “Met mijn ervaring in HR en Recruitment weet ik de juiste verbindingen te leggen tussen werkgever en werknemer.”

Goede werksfeer behouden

“Door regelmatig één-op-één gesprekken te voeren met medewerkers, weet ik wat er speelt binnen het bedrijf en denk ik mee aan het verbeteren van eventuele zaken die niet lekker lopen.” Wanneer er bijvoorbeeld vragen zijn tussen werkgever en werknemer, zijn onze HR -Fieldmanagers de eerste aanspreekpunten. “Door persoonlijk het gesprek aan te gaan  en te kijken waar de eventuele problemen ontstaan, zorgen we er voor dat er een goede energie op de werkvloer blijft hangen. Zo verhogen we de betrokkenheid van de medewerkers.

Ook willen we dat iedere medewerker met een goed  gevoel aan het werk kan gaan en weet waar hij of zij aan toe is. Op de lange termijn zorgt dit er voor dat werknemers meer plezier uit hun werk halen, doordat we zorgen willen wegnemen voor iedereen.  Ik vind het leukste onderdeel van mijn werk het opbouwen van een klantrelatie. Zo krijg ik een persoonlijke band met de ondernemer en medewerkers. Na verloop van tijd voelt het alsof je daadwerkelijk onderdeel bent  van de organisatie.”

For the People denkt met u mee als ondernemer. Door onze persoonlijke aanpak en ervaring met allerlei soorten personeelszaken, komen we met flexibele oplossingen die passen bij uw bedrijf en uw medewerkers. Zo weet u zeker dat al uw personeelszaken goed geregeld  zijn en kunt u als ondernemer zich bezighouden met de dagelijkse zaken. Uw personeel is in goede handen bij ons.

Vond u het leuk om kennis te maken met Valerie? Lees dan ook de interviews met HR Fieldmanagers Merel, Emily en Susanne!

Meer weten over onze diensten?

Meer weten over onze diensten?

Kijk wat we kunnen betekenen voor u, of neem contact met ons op.
Bekijk onze diensten