Ziekteverzuim

Uw medewerkers in quarantaine, wat nu?

For The People geeft volledige dekking van het ziekteverzuim.

Uw medewerkers in quarantaine, wat nu?

Uw medewerkers zijn het belangrijkst voor uw onderneming. Het kan gebeuren dat zij een periode in quarantaine moeten als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus. Uw ziekteverzuimverzekering dekt dit helaas niet. For the People biedt u deze zekerheid wel, door het ziekteverzuim volledig te dekken. Ook wanneer uw medewerkers in quarantaine moeten.

Wij maken ondernemen lichter

Als mkb’er weten wij als geen ander dat deze tijd onzeker kan zijn voor uw onderneming en personeel. De effecten van het coronavirus zijn soms ingrijpend. Wij maken ondernemen lichter voor onze klanten met de diensten die wij aanbieden. Zo heeft 30% van onze klanten gebruik gemaakt van onze coronaregeling in maart. Door gedeeltelijk of geheel de facturen stop te zetten, hielpen we onze klanten overeind te blijven.

Volledige dekking quarantaine

Het uitvallen van personeel kan ingrijpend voor u zijn. Om meer ondernemers te ondersteunen in een tijd van onzekerheid, bieden we de eerste vijf bedrijven volledige dekking van het ziekteverzuim op het moment dat medewerkers in quarantaine moeten. Dat geeft iedere ondernemer toch een zeker gevoel?

Klik op onderstaande button om vrijblijvend contact op te nemen met onze adviseurs.

Samenwerken met For the People

U komt in aanmerking voor onze dekking door voor het einde van het jaar uw medewerkers bij For the People te contracteren. Er verandert verder niks voor u of uw personeel. Wij nemen alleen het corona-gerelateerde ziekteverzuim over. Lees hier wat er wel of niet verandert wanneer u met For the People samenwerkt.

Nemen wij uw zorgen uit handen?

Heeft u een onderneming van acht tot achttien medewerkers? Wij nemen graag de zorg voor zieke medewerkers uit handen. Zodat uw onderneming kan blijven groeien. Vraag via het contactformulier vrijblijvend een gesprek aan met onze adviseurs.

Contactformulier

[zohocrm-web-form name=q8eIq]