Rotterdam - 8 – 24 uur

Inside Sales medewerker

Zoek jij een dynamische bijbaan in een leuke organisatie waarbij jij jouw sales skills kan verbeteren? Dat kan bij ons! Een kantoor met leuke collega’s en flexibele werktijden: we hebben het allemaal! Lees snel verder voor jouw droombaan..

Over For the People

For the People is gevestigd in Rotterdam, ideaal gelegen naast de Hogeschool en Universiteit bij Kralingse Zoom. Ons bedrijf kent een open, ondernemende en informele sfeer. Er werken jonge, enthousiaste mensen en het tempo ligt hoog. Je zal hier zeker met open armen ontvangen worden!

Wij zijn een gedreven club met veel ervaring in en verstand van HR. Met onze dienstverlening verlichten wij het werk van onze klanten door de zorgen en risico’s rond hun personeel weg te nemen. Onze ambities zijn groot en we willen de komende jaren dan ook hard groeien!

Wat ga je doen als Inside Sales Medewerker?

Als Inside Sales Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het eerste contact met onze potentiële klanten. Je gaat met de klant het gesprek aan en bouwt een band op. Met jouw vlotte babbel en verkoopskills overtuig jij de klant ervan dat ze niet zonder onze dienstverlening verder kunnen.

In deze functie ga je telefonisch contact leggen met onze potentiële klanten. Jouw doel is om een afspraak te maken voor onze Accountmanagers. Daarnaast zal je bellijsten opstellen en zorg je ervoor dat de administratie rondom jouw werkzaamheden op orde is.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

  • Je bent 8 – 24 uur per week beschikbaar;
  • Een vlotte babbel en overtuigingskracht heb jij in huis;
  • Doelgericht werken doe jij het liefst;
  • Ervaring in de sales, een callcenter of met telefonische acquisitie is een pre.

Wat krijg je hiervoor van ons?

Salaris, dat is belangrijk. Bij ons krijg je een goed uurloon tussen de € 10,- en de € 13,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Daarnaast krijg je een mooie bonusregeling op basis van de afspraken die jij inplant. En het mooiste is: jij bepaalt wanneer jij werkt!

Ben je enthousiast geworden?

Zie jij jezelf al zitten als Inside Sales Medewerker bij For the People? Solliciteer dan direct door jouw cv en motivatie op te sturen via onderstaande button! Mocht je eerst nog vragen hebben, kan je Valerie Visser hiervoor bereiken op 06 – 47 55 41 07. Je kunt haar natuurlijk ook een bericht sturen via WhatsApp!