Payroll bij For the People

Ontdek de nieuwe vorm van payroll!

HR-dienstverlening van For the People, uw HR-afdeling op afstand

Ontdek de nieuwe vorm van payroll!

U bent op zoek naar een payroll-aanbieder voor uw onderneming. Slim, want in samenwerking met een payroll partij kunt u volledig doen waar u goed in bent: ondernemen. Met de HR-services van For the People, kunnen wij u nog meer bieden. Naast juridisch werkgeverschap en het papierwerk, ondersteunen wij u ook bij het gelukkiger en gezonder maken én houden van uw medewerkers!

Wat is payroll?

Payroll betekent dat u alle verplichtingen van het werkgeverschap uit handen geeft aan professionals. Uw personeel is in dienst van de payroll-aanbieder. Zo worden de salarisadministratie, het juridisch werkgeverschap en de verloning overgenomen voor uw onderneming.

Wat zijn de HR-diensten van For the People?

Wat zijn de HR-diensten van For the People?

De dienstverlening van For the People is meer dan alleen payroll. Wij dragen niet alleen zorg voor de administratieve en juridische zaken, maar begeleiden u en uw werknemers op alle vlakken. Een goede sfeer op de werkvloer werkt beter. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat gelukkige medewerkers bijdragen aan betere bedrijfsresultaten!

Vraag nú een offerte aan!

Hoe wij zorgen voor tevreden medewerkers

Met onze dienstverlening beschikt u over een volledige HR-afdeling, met een persoonlijke HR-Fieldmanager voor u en uw medewerkers. Uw Fieldmanager komt regelmatig bij u in de zaak en staat elke dag weer klaar voor alle vragen! Daarnaast ondersteunen wij u met eventuele conflicten, ontwikkelingsgesprekken en zorgen we dat het werkgeluk van de werkvloer afspat!

Besparing op ziektekosten

Het uitvallen van uw personeel heeft een grote impact op uw onderneming. Een standaard payroll-aanbieder dekt niet alle risico’s in geval van ziekte. Wij nemen álle verantwoordelijkheid over van uw personeel wanneer zij kort- of langdurig ziek zijn. We dragen zorg voor de melding van ziekte, de loondoorbetaling en andere bijkomende kosten. Met onze diensten zorgen we dat uw ziekteverzuim zo laag mogelijk blijft. Hiermee kunt u zelfs besparen op uw verzuimverzekering!

Wilt u weten hoe wij uw onderneming ook lichter kunnen maken? Neem vrijblijvend contact op of vraag hieronder een offerte aan.

Offerte aanvragen

[zohocrm-web-form name='VIMPC']