Payroll Talent lanceert For the People

Wij introduceren een nieuw merk!

Payroll Talent lanceert For the People

In de huidige, roerige tijden zitten veel ondernemers met vragen over personeelszaken. Op een korte termijn vinden veel veranderingen plaats. Het is bijna onmogelijk om het allemaal bij te houden en veel ondernemers zien vervolgens door de bomen het bos niet meer. Er is behoefte aan één centrale plek, waar zij terecht kunnen met al hun vragen rondom het hebben van personeel.

Zoals u weet is Payroll Talent een specialist in personeelszaken. Wij verdiepen ons altijd in de laatste ontwikkelingen, zodat wij u altijd een passend en actueel advies kunnen geven. Omdat er nu heel veel vraag is naar deskundigheid over personeelszaken in Nederland, willen wij onze kennis graag delen met andere ondernemers zoals u. Want in tijden zoals deze, moeten we elkaar steunen.

Betekent dit nieuwe merk iets voor mij?

Betekent dit nieuwe merk iets voor mij?

Nee. De lancering van For the People heeft geen gevolgen voor de diensten die u ontvangt van Payroll Talent. U blijft gewoon klant van Payroll Talent en daar zal niks aan veranderen. De bestaande overeenkomsten of contracten blijven gewoon geldig en gegevens zoals KVK-, rekening- en btw-nummers blijven ook gelijk.

Kent u een ondernemer die advies nodig heeft?

Kent u een ondernemer die advies nodig heeft?

Kent u een ondernemer, die ook onafhankelijk advies van een specialist wil over personeelszaken? Wij helpen graag! Middels For the People willen wij onze kennis delen met álle ondernemers in Nederland. Omdat we in tijden zoals deze, elkaar moeten steunen!

Lees hier meer over het MKB Ondernemersloket dat wij hebben geopend.

Heeft u ook vragen over personeelszaken in de coronacrisis?

Neem gerust contact op! Wij staan uiteraard voor u klaar en nemen alle tijd om u, als klant van Payroll Talent, te helpen met alle vraagstukken rondom personeelszaken in de coronacrisis. Mail ons uw vragen of neem contact op met uw HR Fieldmanager.

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Stuur ons gerust een mail.

info@forthepeople.nl