For the People MKB Ondernemers­loket

Vrijblijvend advies voor ondernemers

De juridische, sociale, administratieve en maatschappelijke kant van uw zaak is ons vak. Daarom helpen wij in deze ongekende tijden graag met alle vragen waar u mee zit - waar wij kunnen.

Vrijblijvend advies voor ondernemers

Wij stellen kosteloos onze kennis en ervaring beschikbaar

Heeft u vragen over personeelszaken? Wij helpen u graag middels ons MKB Ondernemersloket! In een of meer gratis adviesgesprek(ken) adviseren we u in uw specifieke situatie. Onze medewerkers van het MKB Ondernemersloket helpen u graag en geven een eerlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Momenteel hebben veel ondernemers contact met For the People gezocht, omdat zij advies van ons MKB Ondernemersloket nodig hebben. Het is daarom druk op onze website en onze inbox stroomt vol. Maar maakt u zich geen zorgen, wij werken hard om iedereen in het MKB Ondernemersloket zo snel mogelijk te kunnen helpen! Vul het onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik ben MKB'er en ik kan advies gebruiken rondom de coronacrisis

Kunt u wel advies gebruiken rondom de coronacrisis? Vul dan hier uw contactgegevens in:

[zohocrm-web-form name='togUP']
Waarom een kosteloos MKB ondernemersloket?

Waarom een kosteloos MKB ondernemersloket?

De situatie rondom de huidige crisis zorgt voor veel verandering, zeker voor u als werkgever. Wellicht kan uw personeel zijn werk niet meer uitvoeren. Of heeft u het nu juist erg druk maar kampt u misschien met een hoger ziekteverzuim van uw medewerkers? Net als u zijn wij ondernemend en hebben wij hart voor de zaak. En ook voor de zaak van onze klant. Het is namelijk ons vak om de sociale, juridische en administratieve kant van uw zaak te kennen. Daarom stellen wij nu de kennis van onze HR afdeling, onze Relatiemanagers en HR Fieldmanagers kosteloos beschikbaar voor één of meerdere adviesgesprek(ken) omtrent uw personeel en onderneming in de vorm van het MKB Ondernemersloket.

For the People is er voor ondernemers en werknemers

For the People is er voor ondernemers en werknemers

Als mede-MKB’er snappen wij dat u veel vragen heeft. Dat geldt ook voor de ondernemers die met ons samenwerken. Het is fijn dat er diverse noodmaatregelen vanuit de overheid zijn om aanspraak op te maken, maar soms zijn deze maatregelen onduidelijk. De regelgeving verandert snel en het kan lastig zijn om hier de juiste keuzes in te maken. Daarnaast is de impact hiervan op uw onderneming én personeel niet goed te overzien. Wij stellen ons beschikbaar om hierin mee te denken.

Persoonlijk en eerlijk advies voor iedereen, volledig vrijblijvend

Persoonlijk en eerlijk advies voor iedereen, volledig vrijblijvend

In tijden van crisis ontstaat saamhorigheid. En juist nu is er veel vraag naar deskundigheid over personeelszaken, maar is deze niet altijd zomaar beschikbaar. In een moeilijke tijd moet men voor elkaar klaar staan en helpen waar het kan.  Daarom willen wij als specialist graag onze kennis over onder andere de NOW delen met álle ondernemers van Nederland. Wij geven onafhankelijk advies, of u nou klant bent bij For the People of niet.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Dan staan wij voor u klaar! Neem nu contact met ons op via het bovenstaand formulier.
Neem nu contact op