Onze diensten

Wij maken ondernemen lichter

Een goede sfeer werkt beter. Daarom neemt For the People ondernemers veel werk uit handen en zorgen we ervoor dat medewerkers het goed bij u naar hun zin hebben.

Wij maken ondernemen lichter

Dit regelen we voor u

Wij hebben veel ervaring in uw branche en weten hoe zwaar het combineren van vakwerk, ondernemerschap en het soepel laten draaien van een team kan zijn. Wij denken daarom graag mee over kansen en mogelijkheden. Onze HR Fieldmanager is regelmatig bij onze klanten in de zaak en staat in nauw contact met de medewerkers. Dit zorgt voor meer stabiliteit in het team.

Actuele wet & regelgeving

Actuele wet & regelgeving

Wij zien veel ondernemers die alle personeelszaken zelf regelen. Bijna niet te doen in deze tijd met wet & regelgeving die razendsnel verandert. Met onze diensten voldoet u automatisch aan de WAB, vallen medewerkers onder de geldende cao in uw branche en begeleiden we u en uw medewerkers ook op juridisch gebied indien nodig.

Alles onder één dak

Alles onder één dak

Heeft u uw personeelsadministratie op dit moment uitbesteed bij verschillende partijen zoals een arbodienst, verzekeringen en uw boekhouder of accountant? In deze situatie moet u alsnog alles in de gaten houden en blijft u eindverantwoordelijk. Dat kan anders! Wij nemen de verantwoordelijk voor uw medewerkers over, zodat u alle tijd heeft om te focussen op uw zaak.

Minder zorgen over ziekteverzuim

Minder zorgen over ziekteverzuim

Doordat wij de verantwoordelijkheid voor uw personeel overnemen, regelen wij ook alles rondom ziekteverzuim. Van de melding tot en met de kosten. Het uitvallen van personeel kan heel ingrijpend zijn en zelfs de continuïteit in gevaar brengen. Met onze diensten kunt u dit voorkomen. En mocht er toch iets gebeuren, dan lossen we het voor alle partijen netjes op.

Gemak is voor mij de belangrijkste motivatie om met For the People te werken en dat is wat ik aan alle kanten ervaar.

Bart Ridder Bart Ridder Slagerij Ridder

Dit is wat we doen

Met For the People weet u zeker dat alles goed geregeld is voor uzelf en uw medewerkers. Hieronder ziet u wat we voor onze klanten doen.

 

  • Actieve begeleiding van zowel werkgever als werknemer;
  • Directe beschikbaarheid van de HR Fieldmanager bij vragen of calamiteiten;
  • Regelen van administratieve lasten zoals cao-wijzigingen en andere zaken m.b.t. de salaris en personeelsadministratie;
  • Altijd tijdige betalingen van salarissen, sociale lasten, pensioenpremies en loonbelasting;
  • Het voorkomen van vervelende situaties tussen werkgever en werknemer zoals bij langdurige ziekte en conflicten;
  • Advies en begeleiding bij functioneringsgesprekken.
Sturen op geluk

Sturen op geluk

Bij For the People geloven wij dat het geluk van uw medewerkers direct bijdraagt aan uw bedrijfsresultaat.

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.

[zohocrm-web-form name='dXKS6']

Welke voordelen biedt For the People mij?

Hoe ga ik een samenwerking met For the People aan?